Corona maatregelen

Informatie voor uw bezoek bij Sambu Diëtistenpraktijk omtrent het coronavirus:

De praktijk is OPEN voor direct bezoek. De praktijk is telefonisch, via het contactformulier op de website en via e-mail bereikbaar. Wilt u wel voedingsadvies, maar liever nog niet langskomen? Ook dan is het mogelijk om advies te krijgen via telefoon of e-mail.

Bel of mail gerust voor informatie, dan bespreken we samen wat passend is voor u.

Belangrijk om te weten voor u een bezoek brengt aan de praktijk:
- Heeft u verkoudheidsklachten zoals keelpijn, hoesten of koorts, geef dit dan gelijk door, het consult op het spreekuur wordt dan vervangen voor een telefonisch consult. Dit is jammer, maar in deze tijd noodzakelijk. Ook als u de afspraak nu niet 24 uur van tevoren afzegt, wordt deze niet in rekening gebracht.
- Heeft u geen ziekteverschijnselen maar wilt u toch liever thuisblijven? Ook dan is het mogelijk het consult om te zetten naar een telefonisch consult.

Bij Sambu Diëtistenpraktijk worden de volgende maatregelen genomen:

- Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de wachtruimte; afspraken zullen zeer ruim worden ingepland zodat cliënten elkaar bij het verlaten van de praktijk niet passeren en er voldoende tijd is voor desinfectie. Komt u dus ook niet veel te vroeg of te laat.
- Kom bij voorkeur alleen naar de praktijk.
- Wij schudden geen handen bij ontvangst en vertrek; ook houden wij 1,5 meter afstand.
- Bij binnenkomst wordt u gevraagd uw handen in de praktijkruimte te wassen en desinfecteren. In de praktijk wordt gebruik gemaakt van Tork-dispensers voor anti-bacteriële zeep en papieren handdoeken; wel zo hygiënisch!
- Na uw vertrek worden objecten zoals deurklinken, kuchscherm, zeepdispenser, kraan en weegschaal gedesinfecteerd met professionele producten van Wecoline. De werkzame stoffen in deze producten hebben 2 minuten tijd nodig om een object virus-, bacterie- en schimmelvrij te maken, en zal dus gebeurd zijn op het moment dat u de praktijk binnenkomt.

Graag zie ik u binnenkort in de praktijk! Tot ziens!