Behandelingen

Bij Sambu Diëtistenpraktijk wordt altijd gestart met een intakegesprek. In dit kennismakingsgesprek wil ik weten wat u zou willen bereiken en waar u hulp en advies bij nodig heeft.

Tijdens dit gesprek wordt ook uw huidige leefstijl en voedingspatroon in kaart gebracht, zodat ik weet waar rekening mee gehouden moet worden. U krijgt vervolgens tips en een voorbeelddagmenu mee naar huis die zoveel mogelijk aansluiten bij wat u gewend bent. Dit zorgt er hopelijk voor dat u na een tijdje dit voorbeelddagmenu aan de kant kan leggen en zelf de juiste keuzes kan maken wat betreft uw eetmomenten en voeding. Door het kunnen wegleggen van hulpmiddelen bij aanpassing van voeding en leefstijl hoop ik te bereiken dat voeding en lichaamsgewicht niet constant in uw gedachten zijn.

Gedurende de vervolgconsulten evalueert u de afgelopen periode: wat ging goed, wat ging minder goed? Met deze informatie start de zoektocht naar oplossingen voor valkuilen. Wat zijn de moeilijke en betere momenten op de weg naar uw doel en hoe kunt u deze momenten de baas zijn of juist goed gebruiken?

U kunt bij Sambu Diëtistenpraktijk terecht voor:

- Overgewicht en obesitas

- Emotie-eten de Baas©

- Ondergewicht

- Diabetes

- Eetstoornissen

- Hypertensie (hoge bloeddruk)

- Hypercholesterolemie (hoog cholesterol)

- Darmklachten