Sambu Diëtistenpraktijk

Zou u graag aan de slag willen met uw voeding om bijvoorbeeld gewicht te verliezen, omdat u te horen heeft gekregen dat uw cholesterol of bloedsuiker- spiegel te hoog is of omdat eten en gewicht constant in uw gedachten zijn? Dan kunt u naar een diëtist voor professioneel advies. Zij helpt u bij de zoektocht naar voor u het beste dieet, dat aansluit bij uw leven en wensen.

Om blijvend resultaat te behalen is het belangrijk dat u zich goed laat voorlichten en niet zomaar wat gaat uit proberen. Voeding speelt een belangrijke rol bij uw gezondheid en een aanpassing hiervan zou niet tijdelijk moeten zijn zoals de meeste populaire diëten. Alleen wanneer u uw leefstijl en voedingspatroon stap voor stap op de lange termijn aanpast zullen behaalde resultaten blijven en is de gedane moeite niet voor niets geweest!

Bij Sambu Diëtistenpraktijk leert u behalve de theorie over voeding en gezondheid vooral hoe dit toegepast kan worden in uw eigen leven. U krijgt dan ook niet een standaard weekmenu en beweegschema voorgeschoteld: er wordt gekeken naar de mogelijkheden die er zijn en hoe het beste resultaat geboekt kan worden, niet hoe anderen dat zouden doen of hebben gedaan. Iedereen is uniek en heeft een eigen manier van leven.