Sambu Diëtistenpraktijk

Sambu Diëtistenpraktijk is in 2015 opgericht met als doel mensen te helpen bij hun problemen en vragen op het gebied van lichaamsgewicht, voeding en leefstijl. De visie van Sambu Diëtistenpraktijk is dat wanneer mensen starten met kleine aanpassingen in hun eetpatroon en leefstijl zij op deze manier grote stappen kunnen zetten naar een gezond lichaam en energieke geest. Ook het eigen lichaamsbeeld en de denkwijze over voeding spelen hierbij een belangrijke rol.

Het zetten van kleine, in plaats van grote, stappen richting doelen kan ervoor zorgen dat iemand op de langere termijn veel verder komt dan na korte tijd opgeven en het doel ervaren als mislukt. Het gevoel van mislukking geeft vaak de doorslag om in oude gewoontes te vervallen, zodat alle gedane moeite en energie voor niks is geweest. De uitdaging is om mensen te begeleiden zodat doelen op een realistische manier bereikt worden, zonder overhaast te werk te gaan zodat de kans op terugval kleiner is.

U bent hier niet aan het juiste adres als u:

- in een maand 15 kilo wil afvallen omdat de zomervakantie er aankomt

- graag 3x per dag dure shakes wil drinken in plaats van maaltijden te eten

- met 7x in de week sporten en 1000 kcal per dag sneller gewicht wil verliezen

Gezonde, goede voeding en beweging zijn twee zaken waarmee goede resultaten kunnen worden behaald zonder het te ingewikkeld te maken, mits goed afgestemd op uw leven en lichaam. Doelen die u zichzelf stelt moeten realistisch zijn zodat u een eerlijke kans krijgt deze ook daadwerkelijk te behalen. Dit zal een gevoel van trots geven in plaats van mislukking. Wie wil dat nou niet?